Stedentrip Luxemburg
: 147 €
Luxemburg, Luxemburg

Stedentrip Luxemburg

Autorondreis
Samengesteld op: dinsdag 1 oktober 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025
Ref ID: 13522507
prijs per persoon :
147 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
294 €
Totale prijs
Samengesteld op: dinsdag 1 oktober 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025

Over de bestemming

Een stedentrip naar Luxemburg biedt een perfecte mix van moderniteit en geschiedenis. Deze charmante hoofdstad staat bekend om zijn indrukwekkende vestingwerken, zoals de Kazematten, en het prachtige uitzicht vanaf de Chemin de la Corniche, vaak het "mooiste balkon van Europa" genoemd. Wandel door het oude centrum, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, en ontdek historische gebouwen zoals het Groothertogelijk Paleis. Luxemburg heeft ook een moderne kant, met hippe cafés, winkels en musea zoals het Mudam. De stad is compact en makkelijk te verkennen, ideaal voor een korte maar boeiende trip vol cultuur en prachtige uitzichten.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

17 mei
Autoreis van 382 Kilometers - 4uur 27min
Utrecht
Luxemburg
17 mei
Accommodatie
1 Nacht
Novotel Suites Luxembourg 8,6 Heel goed
Luxembourg City - Op 1,5 km van het centrumALLEEN KAMER13 Avenue J F Kennedy Quartier Europeen, Luxembourg City 1855 Superior Suite With 1 Double Bed And 2 Single Beds
Met een verblijf bij Novotel Suites Luxembourg in Luxemburg, in de buurt Kirchberg, bevind je je op slechts 5 min. rijden van Musée National d'Histoire et d'Art en Kazematten van Bock. Dit hotel ligt op 2,6 km van Stadhuis van Luxemburg en op 2,7 km van Notre-Dame.Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een 24-uurs fitnesscentrum en fietsenverhuur. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en een automaat.Doe of je thuis bent in één van de 110 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben elk diepe baden en een regendouche. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, een bureau en een telefoon met gratis lokale gesprekken.Bestel iets lekkers in de koffiebar/het café van dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 06.00 uur tot 12.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
18 mei
Tickets
Luxemburg Begeleide wandeling door de stad
Luxemburg Begeleide wandeling door de stad
2 Ingangs ( Volwassenen van 18 tot 100 jaar: 2 )
2 uren en 30 minuten 10:00 Luxemburg Begeleide wandeling door de stad
Zie details
18 mei
Autoreis van 356 Kilometers - 4uur 30min
Luxemburg
Utrecht
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
147 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
294 €
Totale prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Accommodaties 1
Excursies 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën