Strandvakantie Algarve
: 1.181 €
Algarve, Portugal

Strandvakantie Algarve

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: dinsdag 16 april 2024 - Vertrek: vrijdag 11 oktober 2024
Ref ID: 5523144
prijs per persoon :
1.181 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: dinsdag 16 april 2024 - Vertrek: vrijdag 11 oktober 2024

Over de bestemming

Een vakantie naar de Algarve is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar zon, zee en strand gecombineerd met een prachtige omgeving en een levendige sfeer. Gelegen aan de zuidkust van Portugal, biedt de Algarve adembenemende stranden, pittoreske dorpjes en een scala aan activiteiten. Het meest opvallende kenmerk van de Algarve zijn de prachtige stranden. Met hun gouden zand en kristalhelder water zijn ze perfect om te ontspannen, zwemmen en zonnebaden. Of je nu op zoek bent naar rustige baaien of bruisende stranden met watersportactiviteiten, de Algarve heeft voor elk wat wils. Daarnaast is de Algarve ook bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen. Van indrukwekkende kliffen tot schilderachtige grotten, er zijn talloze plekken om te verkennen. Maak een boottocht langs de kustlijn en ontdek verborgen juweeltjes zoals de beroemde Benagil-grot. Voor degenen die houden van avontuur, biedt de Algarve ook diverse mogelijkheden. Probeer eens surfen, kajakken, snorkelen of golfen op een van de vele golfbanen van wereldklasse. Daarnaast heeft de Algarve ook een bruisend nachtleven en een uitstekende culinaire scene. Geniet van heerlijke verse visgerechten, proef lokale specialiteiten en sluit de avond af in een gezellige bar of club. Kortom, een vakantie naar de Algarve biedt de perfecte mix van strandplezier, natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten en een levendige sfeer. Het is een bestemming die je zal betoveren en waar je kunt genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5203
18:55 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
20:55 - Faro, Faro (FAO)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5203
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
11 okt
Accommodatie
7 Nachten
Westbound keuze!
Pine Cliffs Hotel, a Luxury Collection Resort, Algarve 8,7 Heel goed
Albufeira - Op 25,7 km van het centrumBED & BREAKFAST Praia Da Falesia, Apartado, Albufeira 8200 Deluxe room resort view with balcony
Wanneer je verblijft bij Pine Cliffs Hotel, a Luxury Collection Resort, Algarve in Albufeira bevind je je aan het strand, op 10 min. rijden van Balaia Golf Village en The Strip. Dit resort met luxe voorzieningen ligt op 5,7 km van Praia da Falésia en op 10,7 km van Albufeira Old Town Square.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Duik in één van de 7 buitenzwembaden nadat je een rondje golf hebt gespeeld. Andere kenmerken van dit resort zijn conciërgeservices, oppasservices (toeslag) en een spelletjesruimte.Doe of je thuis bent in één van de 217 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Je bed met pillowtop matras komt met luxe beddengoed. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben elk diepe baden en een regendouche.Bestel iets lekkers in een van de 9 restaurants van dit resort of blijf gewoon lekker binnen en profiteer van 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Als je aan verkoeling toe bent, bezoek dan een strandbar of één van de 2 bars/lounges of 3 poolbars.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een limousine- of autoservice en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Albufeira? Kies voor dit resort met 600 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 13 vergaderruimtes. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken.
More suggested hotel options
11 okt
Autoverhuur
VW T-Roc CUV /AC/4dr
Faro
Faro luchthaven (Shuttle Service) - Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18
22:00 - 11 okt 2024
Faro
Faro luchthaven (Shuttle Service) - Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18
05:45 - 18 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 19, Maximaal 90

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
0 EUR charged in None
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Faro luchthaven (Shuttle Service) - Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18 - Telefoonnummer:

Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18, Montenegro - Faro, 8005-276 , Portugal

Terugbrengen

Faro luchthaven (Shuttle Service) - Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18 - Telefoonnummer

Return: Rua Professor Doutor Egas Moniz nº 16/ 18, Montenegro - Faro, 8005-276 , Portugal

18 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5204
07:50 - Faro, Faro (FAO)
11:45 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5204
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
prijs per persoon :
1.181 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Auto's 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën