GP Groot-Brittannië
: 3.525 €
London, United Kingdom

GP Groot-Brittannië

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: maandag 4 december 2023 - Vertrek: donderdag 4 juli 2024
Ref ID: 7297383
prijs per persoon :
3.525 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: maandag 4 december 2023 - Vertrek: donderdag 4 juli 2024

Over de bestemming

"Welkom bij het kloppende hart van de Formule 1-racekalender - Silverstone Circuit. Dit legendarische circuit, doordrenkt met geschiedenis en snelheid, heeft al decennia lang coureurs en fans betoverd met zijn uitdagende bochten en adembenemende racespektakels. Gelegen in het prachtige Engelse platteland, staat Silverstone bekend als een ware proeftuin voor de vaardigheden van de beste coureurs ter wereld. Met zijn veeleisende bochten en lange rechte stukken biedt Silverstone een opwindende uitdaging voor zowel de bolides als de coureurs, waardoor het een favoriet is op de Formule 1-kalender. Dit legendarische circuit heeft talloze gedenkwaardige momenten voortgebracht en heeft een onwrikbare plaats veroverd in de harten van raceliefhebbers wereldwijd. Bereid je voor op een adrenaline-pompende ervaring terwijl de bolides met ongekende snelheden door Copse, Maggots, en Becketts razen. De erfenis van Silverstone weeft zich door de geschiedenis van de Formule 1 en blijft keer op keer een episch spektakel bieden, waar snelheid, behendigheid en pure moed samenkomen. Dus, duik in de opwinding en laat je meeslepen door de grandeur van de Formule 1 op dit legendarische circuit, waar elke race een hoofdstuk is in de glorieuze geschiedenis van de autosport."
Meer informatie

Inbegrepen diensten

04 jul
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U22514
16:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:00 - London, Luton (LTN)
0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U22514
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
04 jul
Accommodatie
4 Nachten
Westbound keuze!
The Rembrandt 8,3 Heel goed
London - Op 3,2 km van het centrumBED & BREAKFAST 11 Thurloe PlaceKensington, London SW7 2RS Tweepersoonskamer executive
Met een verblijf bij The Rembrandt bevind je je centraal in Londen, vlak bij Victoria and Albert Museum (V&A) en op 5 min. lopen van Natural History Museum. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,1 km van Royal Albert Hall en op 1,1 km van Hyde Park.Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een healthclub, een binnenzwembad en een spabad. Andere voorzieningen in dit hotel in edwardiaanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices.Doe of je thuis bent in één van de 194 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben elk diepe baden en designer toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een (laptop)kluis, een bureau en een telefoon met gratis lokale gesprekken.Geniet van Britse gerechten bij Palette Restaurant, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Plan je een evenement in Londen? Kies voor dit hotel met 48 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en 6 vergaderruimtes.
07 jul
Tickets
British Grand Prix: 5-7 July
British Grand Prix: 5-7 July
2 Ingangs ( E-Ticket: 2 )
15:00 Trackside Hospitality
Zie details
08 jul
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL982 - Uitgevoerd door: **
09:20 - London, City (LCY)
11:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL982 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
prijs per persoon :
3.525 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Excursies 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën