Nieuw-Zeeland Compleet
: 5.980 €

Nieuw-Zeeland Compleet

Autorondreis
Samengesteld op: woensdag 10 januari 2024 - Vertrek: vrijdag 11 oktober 2024
Ref ID: 7610699
prijs per persoon :
5.980 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: woensdag 10 januari 2024 - Vertrek: vrijdag 11 oktober 2024
Bestemming(en): Auckland, Paihia, Coromandel schiereiland, Rotorua, Tongariro National Park., New Plymouth, Wellington, Picton, Blenheim, Nelson, Nieuw-Zeeland, Greymouth, Franz Josef, Queenstown, Te Anau, Invercargill, Dunedin, Lake Tekapo, Christchurch

Beschrijving

11 okt
Transport van Amsterdam naar Auckland
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
Air New Zealand
Multiple airlines Multiple airlines
15:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
06:45 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
+2 dagen 28uur 30min 0 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 895
15:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:25 - Shanghai, Pudong (PVG)
Vervoer:  KL895
Reisklasse: Economy
4uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Shanghai, Pudong (PVG)
Verander van terminal 1 naar 2
NZ
NZ Air New Zealand - NZ 288
14:15 - Shanghai, Pudong (PVG)
06:45 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
Vervoer:  NZ288
Reisklasse: Economy
13 okt
Autoverhuur
Toyota Corolla Cross Hybrid CUV /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Toyota Corolla Cross Hybrid CUV /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 0,00 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
0 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Auckland International luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

3 Joseph Hammond Place, Auckland, 2022, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Christchurch Airport (Shuttle to office) - Telefoonnummer

155 Orchard Road, Harewood - Christchurch, 8053, Nieuw Zeeland

13 okt
1. Auckland
Overnachten
Over de bestemming: Auckland is het dichtstbevolkte stedelijk gebied van Nieuw-Zeeland, gelegen op het Noordereiland. Het gebied heeft ruim 1,4 miljoen inwoners en ongeveer een derde van de gehele Nieuw-Zeelandse bevolking, waarvan ruim 400.000 in Auckland City leven.
Meer informatie
13 okt
Accommodatie
1 Nacht
14 okt
Autoreis van 229 Kilometers - 3uur 10min
Auckland
Paihia
14 okt
2. Paihia
Overnachten
Over de bestemming: Paihia is de belangrijkste toeristenstad in de Bay of Islands in het uiterste noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het ligt dichtbij de historische steden Russell en Kerikeri, 60 kilometer ten noorden van Whangarei. Missionaris Henry Williams noemde het missiestation Marsden's Vale en uiteindelijk werd Paihia de geaccepteerde naam van de nederzetting. In het noorden ligt de historische nederzetting Waitangi, en het woongebied en commerciële gebied van Haruru Falls ligt ten westen. De haven en het stadje Opua, en de kleine nederzetting Te Haumi, liggen ten zuiden.
Meer informatie
16 okt
Autoreis van 400 Kilometers - 5uur 35min
Paihia
Coromandel schiereiland
16 okt
3. Coromandel schiereiland
Overnachten
Over de bestemming: Het Coromandel-schiereiland (Māori: Te Tara-O-Te-Ika-A-Māui) op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland strekt zich 85 kilometer (53 mijl) uit naar het noorden vanaf het westelijke einde van de Bay of Plenty, en vormt een natuurlijke barrière die de Hauraki Golf en de Firth of Thames in het westen beschermt tegen de Stille Oceaan in het oosten. Het is op het breedste punt 40 kilometer (25 mijl) breed. Bijna de gehele bevolking woont op de smalle kuststroken aan de Hauraki Golf en de Bay of Plenty. Bij helder weer is het schiereiland duidelijk zichtbaar vanuit Auckland, de grootste stad van het land, die aan de verre oever van de Hauraki Golf ligt, 55 kilometer (34 mijl) naar het westen. Het schiereiland maakt deel uit van het Thames-Coromandel District van de Waikato-regio.
Meer informatie
18 okt
Autoreis van 209 Kilometers - 2uur 54min
Coromandel schiereiland
Rotorua
18 okt
4. Rotorua
Overnachten
Over de bestemming: Rotorua is een stad op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met circa 55.000 inwoners en ligt in een gebied met veel geothermische activiteit van vulkanische oorsprong.
Meer informatie
20 okt
Autoreis van 178 Kilometers - 2uur 11min
Rotorua
Tongariro National Park.
20 okt
5. Tongariro National Park.
Overnachten
Over de bestemming: El Parque Nacional de Tongariro en het Parque Nacional Meer Antiguo de Nueva Zelanda, ligging en medio de la Isla Norte. Het resultaat van de Unesco is een unicum van de geschiedenis van de menselijke samenleving van het karakter van de mix, van de culturele en natuurlijke oorsprong.
Meer informatie
20 okt
Accommodatie
1 Nacht
21 okt
Autoreis van 278 Kilometers - 3uur 22min
Tongariro National Park.
New Plymouth
21 okt
6. New Plymouth
Overnachten
Over de bestemming: New Plymouth is een stad in de regio Taranaki in Nieuw-Zeeland. Het is tevens de hoofdstad van de regio. De stad telt circa 69.200 inwoners.
Meer informatie
21 okt
Accommodatie
2 Nachten
23 okt
Autoreis van 352 Kilometers - 4uur 32min
New Plymouth
Wellington
23 okt
7. Wellington
Overnachten
Over de bestemming: Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De stad ligt in het zuiden van het Noordereiland en is genoemd naar de hertog van Wellington.
Meer informatie
23 okt
Accommodatie
1 Nacht
24 okt
Transport van Wellington naar Picton
Bluebridge
Bluebridge - Bluebridge Strait Feronia
02:00 - Wellington (Harbour)
05:30 - Picton (Harbour)
3uur 30min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:Without accommodation
Voertuig:Auto, Rental Car
Reisklasse: Economy
24 okt
8. Picton
Tussenstop
Over de bestemming: Picton is een stad in de regio Marlborough van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad ligt nabij het hoofd van de Queen Charlotte Sound, 25 km (16 mijl) ten noorden van Blenheim en 65 km (40 mijl) ten westen van Wellington. Waikawa ligt net ten noordoosten van Picton en wordt vaak beschouwd als aaneengesloten deel van Picton. Picton is een belangrijke hub in het transportnetwerk van Nieuw-Zeeland en verbindt het wegen- en spoornetwerk van Zuid-Eiland met veerboten over Cook Strait naar Wellington en het Noordereiland. De stad heeft 4.350 inwoners (juni 2018) en is daarmee de tweede grootste stad in de regio Marlborough achter Blenheim. Het is de meest oostelijke stad op het Zuidereiland met een bevolking van minstens 1.000 mensen. De stad is vernoemd naar Sir Thomas Picton, de Welshe militaire medewerker van de hertog van Wellington, die werd gedood in de Slag bij Waterloo. Auteur Katherine Mansfield bracht tijd door in Picton waar haar grootouders, Arthur en Mary Beauchamp, en haar vader Harold, enige tijd woonden toen ze uit Australië kwamen. Ze nam een verwijzing naar de haven op in haar korte verhaal "The Voyage" (in de collectie The Garden Party), dat "een verslag is van een reis naar Picton vanuit Wellington op de veerboot van Cook Strait".
Meer informatie
24 okt
Autoreis van 30 Kilometers - 27min
Picton
Blenheim
24 okt
9. Blenheim
Overnachten
Over de bestemming: Blenheim is de meest bevolkte stad in de regio Marlborough, in het noordoosten van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het heeft een stedelijke bevolking van 31.300 (juni 2017). De omgeving staat bekend als het centrum van de wijnindustrie van Nieuw-Zeeland. Het geniet van een van de zonnigste klimaten van Nieuw-Zeeland, met hete, relatief droge zomers en koele, heldere winters. Blenheim is vernoemd naar de Slag bij Blenheim (1704), waar troepen onder leiding van John Churchill, 1e hertog van Marlborough, een gecombineerde Franse en Beierse strijdmacht versloegen.
Meer informatie
26 okt
Autoreis van 116 Kilometers - 1uur 41min
Blenheim
Nelson, Nieuw-Zeeland
26 okt
10. Nelson, Nieuw-Zeeland
Overnachten
Over de bestemming: Nelson is een stad aan de oostelijke oevers van Tasman Bay en is het economische en culturele centrum van de nelson regio. Nelson stad wordt begrensd in het westen en zuidwesten door de Tasman District Council en het noordoosten, oosten en zuidoosten door de Marlborough District Council. De stad omvat niet Richmond, de op een na grootste nederzetting van de regio. Nelson staat bekend om zijn bloeiende lokale kunst- en ambachtsscene, elk jaar organiseert de stad evenementen die populair zijn bij zowel de lokale bevolking als toeristen, zoals het Nelson Arts Festival. BELANGRIJKSTE TOERISTISCHE ATTRACTIES • Cumulus Paraglidin. • Nelson Wijnhuizen. • Nelson Loopbruggen. • Nelson Markt. • Abel Tasman Nationaal Park. • Creatieve Toerisme workshops. • Skydive Abel Tasman. • Queens Gardens.
Meer informatie
28 okt
Autoreis van 287 Kilometers - 3uur 52min
Nelson, Nieuw-Zeeland
Greymouth
28 okt
11. Greymouth
Overnachten
Over de bestemming: Greymouth is een stad aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het History House Museum heeft tentoonstellingen die het mijn- en jade-jachtverleden van de stad vastleggen. Ten zuiden van Greymouth ligt het Shantytown Heritage Park, een nagemaakte goudkoortsstad met een museum en stoomtrein. Ten noorden van Greymouth slingert de Point Elizabeth Walkway langs kustkliffen naar de bossen van het Rapahoe Scenic Reserve, waar veel vogels leven.
Meer informatie
29 okt
Autoreis van 173 Kilometers - 2uur 8min
Greymouth
Franz Josef
29 okt
12. Franz Josef
Overnachten
Over de bestemming: De Franz Josef Gletsjer / Kā Roimata o Hine Hukatere is een 12 km (7,5 mijl) lange gematigde maritieme gletsjer gelegen in het Westland Tai Poutini Nationaal Park aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Samen met de Fox Gletsjer 20 km (12 mijl) naar het zuiden, en een derde gletsjer, daalt het af van de Zuidelijke Alpen tot minder dan 300 meter (980 ft) boven zeeniveau. Het gebied rond de twee gletsjers maakt deel uit van Te Wahipounamu, een Werelderfgoed park. De rivier die uit de gletsjerterminal van Franz Josef komt, staat bekend als de Waiho Rivier.
Meer informatie
30 okt
Autoreis van 351 Kilometers - 4uur 29min
Franz Josef
Queenstown
30 okt
13. Queenstown
Overnachten
Over de bestemming: Queenstown is een stad met ruim 10.000 inwoners op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Over oorsprong van de naam van Queenstown is men het niet eens. De populairste mythe gaat ervan uit dat er eens een goudzoeker in Queenstown was die riep dat het plaatsje geschikt was voor een bezoek van Koningin Victoria.
Meer informatie
30 okt
Accommodatie
2 Nachten
01 nov
Autoreis van 171 Kilometers - 1uur 56min
Queenstown
Te Anau
01 nov
14. Te Anau
Overnachten
Over de bestemming: Te Anau is een stad in de regio Southland van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het ligt aan de oostelijke oever van het Te Anau-meer in Fiordland. Het Te Anau-meer is het grootste meer op het Zuidereiland en in Nieuw-Zeeland op één na het grootste, na het Taupo-meer. De volkstelling van 2013 registreerde de bevolking van de stad als 1.911. De stad heeft een breed scala aan accommodaties, met in de zomer meer dan 4.000 bedden beschikbaar. Toerisme en landbouw zijn de belangrijkste economische activiteiten in het gebied. Omdat het aan de grenzen van het Fiordland National Park ligt, is het de toegangspoort tot een wildernisgebied dat beroemd is om zijn wandelmogelijkheden en spectaculaire landschappen. Veel toeristen komen naar Te Anau om de beroemde nabijgelegen fjorden Milford Sound en Doubtful Sound te bezoeken. De stad wordt ook gebruikt als uitvalsbasis voor degenen die de Milford Track en de Kepler Track ondernemen, de laatste is een 4-daagse lus vanuit Te Anau. Bezoekers aan het gebied nemen ook deel aan activiteiten zoals kajakken, fietsen, jetboot rijden, vissen en jagen, boerderijtours en watervliegtuig/helikopter sightseeing. In 2014 stemden lezers van het Nieuw-Zeelandse Wilderness magazine Te Anau als de beste locatie in Nieuw-Zeeland voor wandelmogelijkheden. Aan de westkant van het Te Anau-meer rijzen de Kepler en Murchison bergketens op, die vanuit de meeste delen van Te Anau te zien zijn. Veel soorten vogels zijn ook lokaal te vinden, met name de bedreigde Takahe die te vinden is in het Fiordland Wildlife Park. Het Department of Conservation kantoor in Te Anau is actief in het beschermen van bedreigde inheemse vogels. Te Anau organiseert elk jaar in begin december de Kepler Challenge. Te Anau is via de snelweg verbonden met Invercargill in het zuidoosten, Queenstown in het noordoosten, Gore in het oosten en Manapouri in het zuiden. Het is het begin van de Milford Road, het deel van State Highway 94 dat naar Milford Sound leidt, dat 120 kilometer naar het noorden ligt. Een lokale attractie zijn de Te Ana-au grotten aan de overkant van het Te Anau-meer van de stad. De grotten bevatten een ondergrondse glowworm grot, die tijdens dagelijkse begeleide tours vanaf een vlot kan worden bekeken. Te Anau heeft twee scholen; Fiordland College en Te Anau Basisschool.
Meer informatie
01 nov
Accommodatie
2 Nachten
03 nov
Autoreis van 157 Kilometers - 1uur 50min
Te Anau
Invercargill
03 nov
15. Invercargill
Overnachten
Over de bestemming: Invercargill is de zuidelijkste en westelijkste stad in Nieuw-Zeeland en een van de zuidelijkste steden ter wereld. Invercargill heeft circa 50.000 inwoners en is vooral vanwege zijn haven het handelscentrum van het Zuidereiland. De stad ligt in het hart van de zuidelijke laagvlakte aan de Oreti of New River, ongeveer 18 kilometer ten noorden van Bluff, de zuidelijkste nederzetting van het zuidereiland.
Meer informatie
05 nov
Autoreis van 206 Kilometers - 2uur 34min
Invercargill
Dunedin
05 nov
16. Dunedin
Overnachten
Over de bestemming: Dunedin is de tweede stad in aantal inwoners na Christchurch op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met circa 113.600 inwoners en een oppervlakte van 3315 km².
Meer informatie
06 nov
Autoreis van 310 Kilometers - 3uur 37min
Dunedin
Lake Tekapo
06 nov
17. Lake Tekapo
Overnachten
Over de bestemming: In het midden van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland ligt Lake Tekapo, een skiresort in de winter en een waterparadijs in de zomer. Lake Tekapo ligt aan de rand van zijn gelijknamige gletsjermeer van 20 kilometer, volledig omringd door bergen, waaronder de indrukwekkende Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. Het landschap is buitengewoon, gevormd door opeenvolgende ijstijdgletsjers, waarvan de restanten nog steeds fijn 'rotsmeel' afgeven, wat het meer zijn intense turquoise kleur geeft. De lucht is enorm en van buitengewone helderheid, waardoor Lake Tekapo een van de beste locaties ter wereld is om de hemel te onderzoeken vanuit zijn observatoria bovenop Mt John. De onvergetelijke nachtelijke hemel onthult waarom Lake Tekapo een reputatie heeft voor heldere, schone lucht.
Meer informatie
06 nov
Accommodatie
1 Nacht
07 nov
Autoreis van 227 Kilometers - 2uur 46min
Lake Tekapo
Christchurch
07 nov
18. Christchurch
Overnachten
Over de bestemming: Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en het op twee na dichtstbevolkte stedelijke gebied van het land. Het ligt een derde van de weg langs de oostkust van het Zuidereiland, net ten noorden van Banks Peninsula. BELANGRIJKSTE TOERISTISCHE ATTRACTIES • Christchurch Cathedral gebouwd tussen 1864 en 1904 in Cathedral Square en de vervanging ""Cardboard Cathedral"", op 234 Hereford Street, een gemakkelijke wandeling ten noordwesten van zijn geliefde voorganger • Arts Centre. Neogotische metselwerk van de voormalige universiteitscampus. De schoonheid en historische betekenis van deze gebouwen kan echter nog steeds worden gewaardeerd door ze te bekijken vanuit omliggende straten zoals Worcester Boulevard en Hereford Street en de uitstekende Canterbury Cheesemongers opereert nog steeds vanuit een modern gebouw binnen zijn districten. • Botanische tuinen. • Canterbury Museum. Maori- en natuurhistorische secties, Antarctische verkenningstentoonstellingen en het bezoeken van tentoonstellingen. • Ferrymead Erfgoed Park. Een nagebouwde Edwardiaanse township en museum met paard en wagen, tram- en treinritten. Vanwege het vrijwillige karakter van de historische verenigingen die Ferrymead beheren, kunnen niet alle attracties te allen tijde actief zijn. • Internationaal Antarctisch Centrum. Een Antarctische ervaring van wereldklasse met gesimuleerd poolweer, Hagglund All-Terrain Vehicle-rit, pinguïns, uitgebreide tentoonstellingen over Antarctische wetenschappelijke missies, café en cadeauwinkel. • Orana Wildlife Park. Het grootste natuurreservaat en natuurbeschermingsproject van Nieuw-Zeeland met bedreigde dieren van over de hele wereld. Het ontwerp van het park minimaliseert hekken en kooien ten gunste van natuurlijke grenzen en habitats. • Willowbank Wildlife Reserve • Yaldhurst Museum. Vooral interessant voor zijn collectie van meer dan 150 klassieke en vintage voertuigen. • Riccarton Bush. Het laatst overgebleven bosrest op de Canterbury-vlaktes bevindt zich in de stad Christchurch. Als je tijd beperkt is in Nieuw-Zeeland, is dit een geweldige manier om een voorbeeld van de inheemse bossen van het land te ervaren. • Aardbeving Toerisme Tours van getroffen sites zowel binnen als buiten de ""rode zone"" zijn beschikbaar. Bezoekers kunnen ook hun eigen weg vinden naar sites van bijzondere betekenis, zoals de kathedraal van Christchurch; de katholieke basiliek en de bouwplaats van de Kartonnen Kathedraal.
Meer informatie
07 nov
Accommodatie
1 Nacht
08 nov
Transport van Christchurch naar Amsterdam
Terug
Emirates
Emirates Emirates
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 30uur 20min 35 KG 1 tussenstop Tarief: Economy Flex Plus
EK
EK Emirates - EK 413
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
05:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK413
Reisklasse: Economy
Tarief: Economy Flex Plus
  • 125 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
Verander van terminal 1 naar 3
EK
EK Emirates - EK 147
08:10 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EK147
Reisklasse: Economy
Tarief: Economy Flex Plus
opmerkingen:

Er wordt gebruik gemaakt van dynamische tarieven, dat wil zeggen dat de aanbieders de prijzen continue kunnen aanpassen aan de hand van vraag en aanbod. Wilt u er rekening mee houden dat de prijs bij boeking kan afwijken van de prijs in dit voorstel.

Voor dit aanbod gelden afwijkende aanbetalings-, wijzigings- en annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de ANVR Reisvoorwaarden.

In de totaalprijs zijn onze servicekosten en bijdrage ANVR inbegrepen. Exclusief zijn de toeslagen die van toepassing zijn bij pakketreizen (vervoer + verblijf): bijdrage SGR à € 5,00 per persoon en bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen à € 2,50 per boeking.


Met name in de Verenigde Staten vragen veel hotels ter plaatse een "resort fee". Onofficiële, maar uitgebreide website: www.resortfeechecker.com

prijs per persoon :
5.980 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 18
Vervoer 3
Accommodaties 17
Auto's 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën