Golfvakantie in Belek
: 1.945 €
Antalya, Turkije

Golfvakantie in Belek

Pakketreis
Samengesteld op: vrijdag 5 april 2024
Ref ID: 8829774
prijs per persoon :
1.945 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: vrijdag 5 april 2024

Over de bestemming

Belek, gelegen aan de Turkse Rivièra, is een paradijs voor golfliefhebbers en biedt de ideale bestemming voor een luxe golfvakantie in een exclusief resort. Met zijn prachtige kustlijn, kristalhelder water en perfect onderhouden golfbanen, trekt Belek jaarlijks golfers van over de hele wereld aan. De resorts in Belek bieden eersteklas voorzieningen, luxe accommodaties en uitstekende golfclubs met uitzicht op de Middellandse Zee. Na een ontspannen dag op de fairways kunnen gasten genieten van gastronomische gerechten in exclusieve restaurants en ontspannen in weelderige spa's. Belek biedt de ultieme combinatie van luxe, ontspanning en uitmuntend golfplezier voor een onvergetelijke golfvakantie.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 okt
Transport van Amsterdam naar Antalya
Vertrek
Corendon
Corendon Corendon - CD561
16:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:20 - Antalya, Antalya (AYT)
Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  CD561
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
11 okt
Transfer
Transfer van Antalya (AYT) naar Kaya Palazzo Golf Resort

Privé

Economy Yellow Taxi Fare according to meter in taxi, pay in cash or credit card (Auto met chauffeur)
11 okt
Accommodatie
7 Nachten
Kaya Palazzo Golf Resort 9 Grandioos
Serik - Op 26,1 km van het centrumALLES INBEGREPEN Kadriye Beldesi Uckum Tepesi Serik, Serik 7500 Superior room sea view
Met een verblijf bij Kaya Palazzo Golf Resort in Serik, in de buurt Golfbaan van Belek, bevind je je op 3 min. lopen van Kaya Eagles Golf Club en op 5 min. lopen van Kadriye Beach. Dit resort met luxe voorzieningen ligt op 17,9 km van Lara-strand en op 1,6 km van Tuin van Tolerantie.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Een rondje golf of een dagje op het privéstrand zijn twee geweldige activiteiten om van het fijne weer te profiteren. Dit resort bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte.Doe of je thuis bent in één van de 633 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een ledtelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, designer toiletartikelen en haardrogers.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit resort. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Geniet van een diner bij Yada Sushi, een restaurant gespecialiseerd in Aziatische gerechten. Je kunt ook dineren in 5 koffiebars/cafés of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in één van de 6 bars/lounges of 2 poolbars. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Plan je een evenement in Serik? Kies voor dit resort met 6620 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice.
Meer voorgestelde hotelopties
18 okt
Transfer
Transfer van Kaya Palazzo Golf Resort naar Antalya (AYT)

Privé

Speciaal Aangepaste Standaard Privé transfer (Invalide ransfer)
  • Geen wachttijd
18 okt
Transport van Antalya naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV1016
10:35 - Antalya, Antalya (AYT)
13:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks
Vervoer:  HV1016
Reisklasse: Economy
Tarief: economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
1.945 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën