Autorondreis Noord Italië
: 655 €

Autorondreis Noord Italië

Autorondreis
Samengesteld op: donderdag 5 september 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025
Ref ID: 12396922
prijs per persoon :
655 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.310 €
Totale prijs
Samengesteld op: donderdag 5 september 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025
Bestemming(en): Strasbourg, Verbania, Cinque Terre, Arezzo, Trento, Comomeer, Karlsruhe, Utrecht

Beschrijving

17 mei
Autoreis van 574 Kilometers - 6uur 22min
Utrecht
Strasbourg
17 mei
1. Strasbourg
Overnachten
Over de bestemming: Straatsburg is de hoofdstad van de Elzas en van de nieuwe, grotere regio Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine in het noordoosten van Frankrijk. De stad ligt aan de Rijn, aan de overkant van de Rijn ligt Duitsland. Straatsburg is bekend, omdat de zetel van de Raad van Europa en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens er zijn gevestigd.
Meer informatie
18 mei
Autoreis van 432 Kilometers - 5uur 43min
Strasbourg
Verbania
18 mei
2. Verbania
Overnachten
Over de bestemming: Welkom bij Verbania, een verborgen juweeltje verscholen in de regio Piemonte in Noord-Italië, gelegen aan de oevers van het betoverende Lago Maggiore. Deze charmante stad is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van Italiaanse cultuur, prachtige landschappen en een rustige sfeer. In Verbania ontdek je een perfecte mix van natuur, geschiedenis en Italiaanse levensstijl, waardoor het een must-visit is voor iedereen die de Italiaanse meren verkent. Begin uw reis in het hart van Verbania in de weelderige tuinen van Villa Taranto. Deze tuinen staan bekend om hun botanische schoonheid en tonen een indrukwekkende verscheidenheid aan plantensoorten van over de hele wereld, zorgvuldig gerangschikt om een sereen paradijs te creëren. De villa zelf is een bewijs van de geschiedenis van de regio en biedt een kijkje in het leven van de Schotse kapitein Neil McEacharn, die het landgoed transformeerde tot de botanische oase die het nu is. Wandel door de levendige bloembedden, in de schaduw van torenhoge bomen en langs siervijvers voor een werkelijk rustgevende ervaring. Ga vervolgens naar het oude centrum van Verbania, waar u het betoverende Palazzo Borromeo vindt op het pittoreske Isola Bella, een van de prachtige Borromeïsche eilanden. Dit 17e-eeuwse paleis is een meesterwerk van barokke architectuur en kunst. De uitgebreide tuinen, versierd met witte pauwen en stenen beelden, bieden een adembenemend uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Een boottocht naar het eiland is niet alleen een reis door de grandeur van de Italiaanse adel, maar ook een kans om te genieten van de rustige schoonheid van het Lago Maggiore. Verbania gaat niet alleen over historische bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid; het is ook een plek om te genieten van de rijke culinaire tradities van de regio. Geniet van een diner aan het meer op zijn best en geniet van gerechten bereid met verse vis uit het meer en lokaal geteelde producten. Mis de kans niet om de regionale specialiteiten te proberen, zoals "risotto al pesce persico" (risotto van baars) of de heerlijke "ossobuco" gecombineerd met een glas lokale wijn. Terwijl de dag ten einde loopt, kunt u een ontspannen wandeling maken langs de promenade langs het meer, terwijl u zich koestert in de gloed van de ondergaande zon terwijl deze achter de verre Alpen zakt en een gouden licht werpt over dit pittoreske Italiaanse toevluchtsoord.
Meer informatie
20 mei
Autoreis van 323 Kilometers - 4uur 11min
Verbania
Cinque Terre
20 mei
3. Cinque Terre
Overnachten
Over de bestemming: De Cinque Terre (Italiaanse uitspraak: [ˈtʃiŋkwe ˈtɛrre]; Ligurisch: Çinque Tære, betekent "Vijf Landen") is een ruig stuk kust aan de Italiaanse Rivièra. Het ligt in de regio Ligurië in Italië, ten westen van de stad La Spezia, en bestaat uit vijf dorpen: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. De kustlijn, de vijf dorpen en de omliggende heuvels zijn allemaal onderdeel van het Nationaal Park Cinque Terre en is een UNESCO Werelderfgoed. Door de eeuwen heen hebben mensen zorgvuldig terrassen gebouwd op het ruige, steile landschap tot aan de kliffen die de zee overzien. Een deel van zijn charme is het ontbreken van zichtbare bedrijfsontwikkeling. Paden, treinen en boten verbinden de dorpen, en auto's kunnen ze niet bereiken vanaf de buitenkant. Het gebied van de Cinque Terre is een zeer populaire toeristische bestemming. De dorpen van de Cinque Terre werden zwaar getroffen door stortregens die op 25 oktober 2011 overstromingen en aardverschuivingen veroorzaakten. Negen mensen kwamen om in de overstromingen, en de schade aan de dorpen, met name Vernazza en Monterosso al Mare, was aanzienlijk.
Meer informatie
20 mei
Accommodatie
2 Nachten
22 mei
Autoreis van 248 Kilometers - 3uur 25min
Cinque Terre
Arezzo
22 mei
4. Arezzo
Overnachten
Over de bestemming: Arezzo is een stad in Oost Toscane. Het herbergt een prachtig plein vol middeleeuwse gebouwen, een kathedraal en een baptisterium.
Meer informatie
23 mei
Autoreis van 386 Kilometers - 4uur 10min
Arezzo
Trento
23 mei
5. Trento
Overnachten
Over de bestemming: Trente is de hoofdstad van de Italiaanse autonome regio Trentino-Zuid-Tirol en de provincie Trente, in het noorden van Italië. De stad heeft zo'n 115.000 inwoners en is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie.
Meer informatie
25 mei
Autoreis van 301 Kilometers - 4uur 4min
Trento
Comomeer
25 mei
6. Comomeer
Overnachten
Over de bestemming: Het Comomeer is een meer in Lombardije (Noord-Italië). Het is met een oppervlakte van 146 km² het op twee na grootste van de Italiaanse Alpenmeren en is van glaciale oorsprong.
Meer informatie
27 mei
Autoreis van 486 Kilometers - 6uur 14min
Comomeer
Karlsruhe
27 mei
7. Karlsruhe
Overnachten
Over de bestemming: Karlsruhe is een stad in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Karlsruhe is na Stuttgart en Mannheim de op twee na grootste stad in Baden-Württemberg en heeft een oppervlakte van circa 173 km². Karlsruhe telt circa 299.103 inwoners en is daarmee de op één na meest bevolkte stad van Baden-Württemberg.
Meer informatie
28 mei
Autoreis van 518 Kilometers - 5uur 48min
Karlsruhe
Utrecht
28 mei
8. Utrecht
Tussenstop
Over de bestemming: Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met circa 339.946 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.
Meer informatie
28 mei
Autoreis van 0 Kilometers - 0min
Utrecht
Utrecht
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
655 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.310 €
Totale prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 8
Accommodaties 7

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën